Mobila sufragerie

    Contact:

    Tel: 0749.335287
    Mail: office@mobila-sufragerie.ro

    Decoratiuni sufragerie

Decoratiuni sufragerie

De la culoarea peretilor, pana la modelul draperiilor sau al perdelelor, toate elementele care alcatuiesc sufrageria sunt extrem de importante. Pentru a da un aer cat mai intim sufrageriei dumneavoastra, toate obiectele din aceasta incapere trebuie sa alcatuiasca un tot unitar.
Daca sunteti o fire dinamica, energica si indrazneata, puteti opta pentru culori tari in ceea ce priveste draperiile, covorul si chiar canapeaua. Acestea pot fi contrastate de peretii vopsiti in tonuri calde. In cazul in care preferati o incapere linistitoare, romantica, puteti alege lampadare cu abajuri mari, din material textil, brodat fin cu motive florale, tablouri mari care contin natura vie sau chiar imagini reprezentative din marile orase ale lumii. De asemenea, pentru a va personaliza sufrageria, puteti confectiona chiar dumneavoastra mici detalii ornamentale, cum ar fi un bol cu betisoare aromate si pietre colorate, sau puteti alege varianta de a aplica pe un perete autocolant, pentru o pata de culoare.

Pentru a va simti in permanenta alaturi de cei dragi, dar si pentru a va relaxa dupa o zi obositoare la serviciu, puteti incadra in decorul sufrageriei dumneavoastra mici rame foto cu imagini ale celor mai placute momente petrecute alaturi de familie si prieteni. Aceste fotografii va vor aduce zambetul pe buze de fiecare data cand le veti privi, pentru ca vor trezi in dumneavoastra amintiri placute. Vazele mari, cu aranjamente florale executate de dumneavoastra, pot da un aspect aparte sufrageriei si totodata, lasa asupra acestei camere o nota personala.

Pentru a va simti cu adevarat confortabil in propria sufragerie, nu faceti rabat de la imaginatie, nu ezitati sa alegeti decoratiuni indraznete, daca acestea sunt in ton cu personalitatea dumneavoastra, profitati de acest spatiu si creati o incapere asa cum ati visat.

Decoratiuni si amenajari sufragerie